Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Anna tuulen puhdistaa



Jengi pelaa vaan aikaa
niil on liikaa mistä valita
ei kukaan huomaa
et kaikki on selvää
jos vain osaa katsoa




 Tässä tää Teemun antama ihana kukkanen<3

 Kiusanhenki koiruli menee aina nukkumaan mun vaatelaatikkoon, ehkä pitäis vaan muistaa sulkea se...



Olen tänä kesänä saanut tutustua mielettömän ihanaan tyttöön, Johannaan ja heti kun tavattiin ni mulle tuli vaan sellane olo et vitsit kuin hyvin voikaa synkata lyhyenkin tapaamisen jälkeen ja jäi ihan superit fiilikset ekasta kerrasta ku nähtiin.
Ollaa sit useemman kerran tän kesän aikana nähty(vaikka vieläkin useemmin ois kyl pitäny!) ja hänestä tuli tosi lyhyes ajas mulle hyvä ystävä, sellane ystävä et on ihan hassua kuvitellakkaan et ollaan tunnettu vaan muutamia kuukausia, tuntuu ihan siltä kuin oltaisiin tunnettu jo vuosikaudet!
Johanna on tyttö jonka kans on tajuttoman helppo ja kiva olla, voi olla ihan sitä mitä on ja keskustelunaiheita riittää vaik kuinka moneksi tunniksi!
Viime keskiviikkona nähtiin sit Johannan kans viimesen kerran ennenkuin hän lähti puoleksi vuodeksi Tsekkeihin/Tsekkiin(kummin se kirjotetaa?:'D) ja yhyy mul on nyt jo ikävä Jossuuuu, onneks aika menee nopeeta ja aina voi tehdä reissun sinne päin :)!
Huippuu reissuu sulle Johanna, on ollu ilo tutustuu suhun, oot mahtava!
Pidä itsestäs huoli ja nähdään taas pian :)!



<3

4 kommenttia:

  1. miten saitkin tuon oravan vangituksi tuohon temppuileen :D

    VastaaPoista
  2. Äää olipa ihana kirjoitus, kiitos! <3 ja itse oot mahtavan ihana ystävä, ikävä tulee! Laitoitko oravalle jotain herkkusyöttiä ton sähköjohdon päälle ku oot saanu napattuu ton kuvan vai jouduitko päivystää kauanki siinä tuolissa? :DD Terkkuja Prahasta ja lämpimästi tervetuloo kyläilemään sit tänne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Hahaaaa arvasin et kysyt tuosta oravasta!Oltii Teemun kaa tääl mun kämpil ja yhtäkkiä se orava tulee taas tuosta ja se vaa jumitti iha hullun kauan tuos mun ikkunan kohdalla :o yleensä se juoksee sairaan nopeeta ohi mut nyt se vaan oikein hitaasti tallusteli sitä sähköjohtoo pitkin ja kerkesin kuvata sitä, ei tarvinnu päivystää montaa vuorokautta ikkunan vieres :) sanoinki Teemulle et nyt Johanna on kyl ylpee musta ku sain napattuu tän kuvan ;D
      Kiitoksia terkuista ja täältä Turkkusesta sinne myös rakkaat terkut ja kiitokset kutsusta, toivon mukaan sinne vielä talvella eksyisi :)!

      Poista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)