Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

maanantai 19. marraskuuta 2012

Olette kauniita (NAKED TRUTH)


Päätin Cava -blogin Kristiinan innoittamana julkaista täällä pienenpienessä blogissani(verrattuna näihin mistä tämä idea on lähtenyt liikkeelle) kuvan itsestäni täysin ilman meikkiä ja kuvaa muokkaamatta.
Idea on alunperin lähtenyt Tyyliä Metsästämässä - blogin Veeralta, joka (Kristiinaa lainaten) : ''Hän postasi itsestään kuvan täysin meikittä ja muokkaamattomana, korostaakseen luonnollisuuden tärkeyttä.''

Minulla on itselläni tosi huono iho ja olenkin sen kanssa taistellut vuodesta toiseen, iholtani löytyy epäpuhtauksia reilustikkin, sekä finneistä jääneitä arpia ja niistä on tosi vaikea päästä eroon.
Kasvoni ovat aina todella kalpeat(ihan vitivalkoinen toisinsanoen) ja silmänaluseni on todella tummat.
Minulla oli ennen todella hyvä iho, ei yhtään epäpuhtauksia missään(tosin tummat silmänaluset on löytynyt aina), kunnes yhtäkkiä ihoni kunto vain huononi tosi ''dramaattisesti'' ja se on vaikuttanut todella kovasti itsetuntooni.
Pystyn ehkä juuri ja juuri käymään ilman meikkiä kaupassa ja sekin ahdistaa.
Olen yrittänyt päästä irti siitä ajattelusta että: ''Näytän hirviöltä ilman ehostusta'' ja että ''Kaikki kyl kattoo mua kieroon jos en vähän laita meikkiä naamaan''.

Aloitan sen nyt lisäämällä itsestäni kuvan, jossa kasvoillani ei ole yhtään meikkiä enkä ole kuvaa (kokoa lukuunottamatta) lainkaan muokannut.

Olisin halunnut ottaa kuvan luonnon valossa ( siinä näkyisi paljon tarkemmin), mutta ikävä kyllä valo on kerennyt jo karata!

Ensin tässä merkinnässä oli vain tämä kuva, mutta otin vielä vähän paremmassa valaistuksessa toisenkin kuvan, jossa meikittömyys näkyy vielä selvemmin.


Haastan kaikki blogeja kirjoittavat lukijat tekemään samoin, että mahdollisimman moni olisi esikuvana luonnolliselle kauneudelle ja sille että lehdissä näkyviä ''täydellisiä'' ihmisiä ei ole olemassakaan.

Pakko kyl sanoa, että tää vaati multa todella paljon rohkeutta, aattelin et en mitenkään voi lisätä itsestäni sellaista kuvaa missä näytän näin epäedustavalta, mutta uskalsin tehdä sen ja olen ylpeä itsestäni!

Ps, kannattaa katsoa nuo linkit Veeran ja Kristiinan blogeihin, siellä vähän enemmänkin tästä asiasta puhuttu ja aukaistu aihetta!:)


Peilit on särjetty,
kirkkaat pinnat peitetty
Kumarassa kuljemme
heikkouksia peitellen
Odotukset petetty,
kaikki keinot käytetty

Nouskaa ja nostakaa kätenne, te olette vahvoja, noin!
Nouskaa ja näyttäkää itsenne, te olette kauniita, noin!
Peilit'särjetty,
kirkkaat pinnat peitetty
Kumarassa kuljemme heikkouksia peitellen
Odotukset petetty,
kaikki keinot käytetty

Read more: http://artists.letssingit.com/happoradio-lyrics-olette-kauniita-q85dqvc#ixzz2CgPu0PhH
LetsSingIt - Your favorite Music Community

18 kommenttia:

 1. Kunnon kohtalotoveri, nimittäin mullaki on aina ollu suhteellisen hyvä iho, kunnes noin kaksi vuotta sitten naama vaan räjähti. Nyt tilanne tasottunut jo, mutta silti esimerkiksi poskiin (joihin ei oo koskaan aikasemmin näppyjä tullut..)tulee näppyjä sillon tällön. Ja just niiltä pahimmilta ajoilta on kivasti arpia just poskissa, joten todellaki niinä kovimpina itseinhon päivinä tuntuu, ettei kehtaa edes kauppaan mennä ilman pakkelia! :D Mutta sitte pitää aina muistuttaa itteään, että huoh, ei sinne kauppaan tosiaankaan tarvi meikata, jos jotakuta mun naama ällöttää niin pienet on murheet. TULIPA pitkä teksti :D Ja oot muuten tosi nätti ihan naturellinaki eikä mun silmään pistä kyllä ollenkaan mitkään arvet! Oot ihku! :D Terkuin: Meekku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuossa kuvassa ei kyllä tosiaan näy puoliakaan(johtuu varmaan valaistuksesta) ja monestihan kaikki näpyt ja arvet yms...on sellasia johon vaan itse kiinnittää huomiota ja muut ei varmasti moniakaan huomaa, se ongelma on vaan omassa päässä!Nimenomaan, jos jotain häiritsee se et joku on täysin oma itsensä niin se on sit hänen ongelma!:)
   Ja kiitos, sinäkin oot meekkuseni ihku ja kaunis!;D<3

   Poista
  2. Ja on mullaki kyl onneks vähän rauhottunut siitä mikä mun ihon kunto oli vaikka joskus vuosi sitten!

   Poista
 2. Suotta pelkäsit! Olet tosi kaunis ihan luomunakin! :)

  VastaaPoista
 3. äitiä täällä melkein alkaa itkettämään kun ajattelen,että kasvojasi häpeät, minun kaunis tyttöni...
  olet muutenkin niin rohkea ja upea nuori nainen.

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoa, että osallistuit. Sähän olet todella kaunis tyttö. :)

  VastaaPoista
 5. rohkeeta! ihana olet :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä ihan mahtava idea ja huippua, että kaikki on lähteny mukaan tuohon ja sinä oot nättinä niinku aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tää nyt vähä kauhistuttaa, on ite niin kauhean kriittinen itseään kohtaa!:--D mut tää on nii hyvä projekti!

   Poista
 7. Kaunis nuori nainen, turhaan "piilottelet" pakkelikerroksen alla :)

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)