Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Minkä mennyt luovuttaa, sen tulevaisuus ottaa vastaan

HUHHUH!
Meil on ollu viikko ihan älytöntä hässäkkää.
Viikko sitten sunnuntaiaamuna meidän ovelle koputti taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja joka tuli kertomaan että alakerran asunnon katosta on tullut paljon vettä ja on epäilys siitä että vesi ois päässyt tulemaan meidän vessan lattiasta.

Muutaman päivän sisään tuli kosteudenmittaaja joka sanoi et koko lattia lainehtii ja kosteus on levinny seiniin asti ja seuraavana päivän tultiinki purkamaan koko vessa ihan auki, kattoa lukuunottamatta.
Seinät oli ihan homeessa.

Tuolla hetkellä ajattelin että tää tuli pahimpaan mahdolliseen ajankohtaan mun elämässä, pahimpaan ''stressiaikaan'' ja olin ihan hajalla et mitä me nyt tehdään ku meil ei oo kylpyhuonetta!

Sit onneks päästiin tuon taloyhtiön puheenjohtajan omistamaan yksiön evakkoon parin korttelin päähän.
Yksiö oli tosi pieni mut kumminki ihan siisti ja lähellä.

Ensimmäisenä yönä yläkerrasta alkoi kuulua ihan käsittämätöntä melua, se kuulosti niinkuin kaksi humalaista miestä olisi jatkuvasti riidellyt.
Seuraavana aamuna soitettiin vuokranantajalle ja selvisi että yläkerrassa asuu vain yksinäinen vanha rouva, joka mitä ilmeisemmin sairastaa skitsofreniaa.
Hän jatkuvasti huusi ja kiroili, kävi yksinään keskusteluja (puhe oli todella ahdistavan kuuloista, jopa maanista), siirteli huonekaluja ees taas jä käveli kengät jalassa, ah mikä ihana RAUHA.
Hän pyysi jatkuvasti jumalalta apua ; ''Jumala auta auta, varjele minua heti paikalla, nämä ovat saatanan juonia''
Vanhan naisen puheista huomasi selkeästi sen että hän näki näkyjä ja mahdollisesti kuuli ääniä myös.

Pari iltaa taaksepäin ''törmättiin'' tähän kyseiseen rouvaan ja juteltiinki hänen kanssa, oli ihan mielenkiintoista saada anonyymille karjuvalle äänelle kasvot.
Hänellä oli tosi monia OIKEASTI mielenkiintoisia tarinoita kerrottavana.

Pääsiäisen aikana käytiin katsomassa neljää eri asuntoa, joista viimeisintä käytiin katsomassa eilen ja kirjoitettiin vuokrasopimus, löydettiin just sellainen asunto mistä ollaan tällä hetkellä haaveiltu, kaikki meidän toiveet täyttyi ja vielä vähän enemmän ja nyt meil on oma koti.
Paljo on viel kaikenlaista hommaa, edellisessä asunnossa on vielä tyhjennettävää eikä meillä ole vielä juurikaan huonekaluja, mutta aletaan tässä pikku hiljaa tätä asuntoa täyttelemään.
En malta odottaa et pääsen sisustamaan ja laittamaan tätä kämppää!

Voin myöhemmin kertoa lisää tästä meidän uudesta asunnosta ja laittaa jotain kuvia tästä vielä kovin tyhjästä kodista, kunhan saadaan vähän edes laatikoita purettua ja laitettua tavaroita jotenkin järjestykseen.

Nyt ajattelin laittaa muutaman kuvan siitä yksiöstä jossa viikko asusteltiin :--D onneksi päästiin sieltä näin pian pois!
Pelkästään suihkussa käyminen oli tuskaa(lämminvesivaraajan takia), joka tarkoitti sitä että viiden minuutin suihkussa olon jälkeen lämmin vesi loppui ja sai suihkutella itsensä puhtaaksi jäisellä vedellä<3

MUTTA niihin kuviin:






Kuvat on tosiaan otettu tänään ennen meidän lähtöä puhelimella, joten laatu ei ole mitä parhain!
Itse rakennuksesta ei tajuttu ottaa kuvaa :s

Nyt tuli kauhian pitkä stoori kyllä, toivottavasti jaksoitte lukea!



Toiset puhuu kai lämpimikseen vaan
Toiset ei saa sanoo ei sanaakaan
Toiset huutaa peloissaan luojaa auttamaan
Ja toiset hulluudessaan laulaa ''laa laa laa''



4 kommenttia:

  1. Voi ei! Aikamoinen juttu, onneksi kaikki järjestyy! Mistäs päin uusi koti löytyi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puutarhakadulta port arthurista :) vähä totuttelemista ku aikasemmin asuttiin nummessa ni iha eri puolel kaupunkia ja jokea!

      Poista
    2. Niinpä :D tois pual jokkee!

      Poista
  2. voi äidin pientä - kyllä oli kova viime viikko - nyt nauttikaa siitä uudesta kodista..t.äiti

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)