Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Hei, hei, hei, voinko kuolla ikävään?



Kävin tosiaan sunnuntaina pyörällä vähän pyörimässä eka Turun linnan liepeillä ja sit sieltä poljin ruissaloon, tässä ois jonkin sortin kuvavyöry sit siltä päivältä!






















Oli ihanaa käydä luonnossa.
Meren äärellä.
Vaikka kevättä vihaankin, kyllä kuulitte oikein ,  VIHAAN KEVÄTTÄ.
Kaikki vaan näyttää rumalta, ankealta ja värittömältä.
Mulla on vaa ollu se jo nii monesta vuodesta toiseen et ku lumet alkaa sulamaan ja aurinko paistamaan niin normaalit ihmiset alkaa sillon voimaan paremmin, mut mä ainaki alan voimaan huonommin.
Joka vuosi kun pitkän tauon jälkeen se aurinko tulee esiin nii jonku ihmereaktion se saa mussa aikaan, onha se iha todistettuki juttu et keväällä tosi monen mieliala synkistyy, toukokuuhan on Suomessa se kuukausi milloin tehdään eniten itsemurhia.
Onko täällä ketää muita kevätmasentujia?
Vai oonko tässäki asiassa joku kummajainen?


10 kommenttia:

  1. Loppukevät on ihan kivaa, ku alkaa olla jo vihreetä ja lumet sulanu, muttei kuitenkaa oo ihan vielä kesä. Mutta joo, muuten kevät on aika ankeeta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää odotella sit sitä aikaa ku on alkaa puihin tulla lehtiä ja nurmi vihertää nii ehkä tää elämä sit taas voittaa silloin!:)

      Poista
  2. Keväässä on inhottavaa se, ku kattoo ulos ja aurinko paistaa ja näyttää ihanalta, mutta sitte ku sinne menee nii onki ihan kylmä :( Mittari näyttää auringosa +30 vaikka todellisuus varjossa onki +3!

    Tuosta harmaudesta tuli muuten mieleen ku kävin yks päivä käveleen ja pidin aurinkolaseja ja mietin, että ompa ihanan väristä joka paikasa ja kaunista, ja sitte ku otin hetkeksi ne lasit pois nii kaikki oliki ihan harmaata ja ikävää. Ne linssit oli semmonet punertavanruskeet nii värimaailma oli ihan toista mitä todellisuudessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SIIS niimpä, just tuota tarkotan, ulkona ei mitkää vaatteet oo hyvät, kevät on just sellasta et talvikamppeilla on liian kuuma mut sit ku yrität vähentää nii palelee ja just se aurinko hämää iha sikana sitä et minkähän lämpöstä siel oiskaan.

      Aurinkolaseissa on just huippua et pääsee hetkeks sellaiseen kivaan lämpimään värikkääseen maailmaan, paitsi että mul ei oo aurinkolaseja :( Ehkä raahessa jossain..
      Mut sit kaikki onki huijausta :(

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Mulla on ollut jo monen vuoden ajan keväät aina pahinta aikaa! Tulis vaan äkkiä kesä!

      Poista
    2. Vois hypätä talvesta suoraa kesää.. tai syksystä kesää.. ois aina vaa kesä ja syksy ja taas kesä.. talvea ja kevättä ei tarvis ollenkaan :--D

      Poista
  4. Mulla ois sulle tunnustus mun blogissa. : )

    VastaaPoista
  5. ai sitäkö se kevätväsymys sitten onkin...:) Olen joskus lukenut,että se valon määrä vain on jotenkin liikaa- samalla kun energia lisääntyy niin paineetkin kasvaa- pitäis sitä ja tätä ja on talven jäljiltä vielä aika poikki- kevätjuhlien aikaan sitten kyllä helpottaa- kun oppilailla on toikkarit kädessä ja luonto vihertää...t. äiti

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)