Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Et voi tuoda uutta elämääsi - se tulee elämääsiHeips pitkästä aikaa!

En tiedä edes mistä aloittaa... mun todellisuudessa on tapahtunut aika paljon suuria muutoksia viime aikoina.
 Olemme Teemun kanssa jo pitemmän aikaa suunnitelleet lähtöä johonkin päin tätä suurta upeaa maailmaa.
Lähteä seikkailuun vailla päämäärää ja tietoa tulevasta, tietämättöminä siitä minne kaikkialle päädytään ja milloin tullaan takaisin.
Siitä on kauan haaveiltu ja nyt se on pian toteutumassa.

Nämä suuret muutokset alkoivat siitä että ensin Kingi ''muutti pois kotoa ;D'' ja sen jälkeen me sanoimme hyvästit Turulle.
Vähän vajaa 1,5 vuotta siellä kerkesimme viettää ja se todellakin tuntui huomattavasti pidemmältä ajalta, niin paljon saimme sinä aikana nähdä ja kokea.
Olen niin kiitollinen että aikanaan tein sen päätöksen sinne lähteä, vaikkei kaikki hetket ole olleet helpoimpia, kokonaisuudessaan se on täynnä unohtumattomia, ihania ja onnellisia muistoja.
On hullua kuinka pienessä ajassa ihminen voi muuttua, oppia ja kasvaa.
Turku ja Turun ihmiset opetti, olen iloinen kaikesta uudesta mitä sain siellä ollessani kokea, siitä kuinka havahduin näkemään kaiken kauneuden ja rakkauden voimakkaammin kuin koskaan aiemmin.
Haikealta sieltä lähteminen tuntui, vieläkin on hyvin epätodellinen olo siitä etten tosiaan ole palaamassa sinne takaisin.
Kai pian jo tulee olo että '' koska mennään kotiin?'', ai niin ei mulla enää ole kotia ja se on vapauttavin tunne mitä olen saanut hetkeen tuntea.
Ehkä se onkin niin että koti kulkee mukana ja on kaikkialla minne menenkin, niin ajattelen tällä hetkellä.
Tuo aika oli tarpeeksi meille siellä, saimme kaiken sen ja enemmän mitä lähdimme hakemaan, koimme ettei Turulla ollut meille enää tarjottavaa vaan on aika suunnata kohti uutta.
On ihanaa tietää että seuraavan kerran kun Turussa menee käymään, ei tarvitse paljoa hostelleja katsella, niin monta lämminsydämistä mahtavaa ihmistä on valmis majoittamaan jos sinne päin eksyy ja se tieto on kyllä hymyilyttänyt monet kerrat, ei lainkaan turha visiitti ollut tuo Turussa asuminen kun niin moneen upeaan ihmiseen sai tutustua.
Nyt ollaan väliaikaisesti pohjoissuomessa kotinurkilla, vietetään täällä kuukausi aikaa rakkaiden kanssa, reenataan englantia ja hoidellaan asioita ennen matkaa.
Huhtikuun alussa lähdemme kohti Kroatiaa, se on ensimmäinen etappi, siitä minne sen jälkeen menemme; en tiedä, mahdollisimman monta lähellä olevaa maata haluamme nähdä tai miksei vähän kauempanakin? ken tietää.
Täytyy vain rohkeasti kuunnella sydäntään ja kulkea sinne minne jalat vie.

En koskaan saanut aikaiseksi kuvata ihanaa pientä asuntoamme silloin kun oli aurinkoista ja kaunista, mutta otin kuitenkin kuvia kämpästä ennenkuin laitoimme sen pakettiin.
Tässä olis teille sit kuvia tuosta kodista jossa viihdyimme Turussa olon aikana kaikkein parhaiten.
Pahoittelen suuresti että kuvien laatu on näin totaalisen surkea, kamera ei ottanut parhaimpia kuvia tuossa valaistuksessa, mutta eiköhän näistä kumminkin vähän saa selvää miltä siellä näytti!:)
 Muutamia kuvia muuttopäivältä kun asuntoa alettiin tyhjentämään:


 Jouduimme luopumaan suuresta määrästä rakkaudella kasvatetuista lapsosista... onneksi ne pääsivät hyvään kotiin! Vielä viimeiset vilkaisut ennenkuin ovi suljettiin viimeisen kerran.


Kiitos ja näkemiin Turku ja Palomäenkatu 25!<3


Ps, mitä tykkäsitte kämpästä?
tai tuosta ORANSSISTA seinästä joka saatiin sinne maalata!
Aika paljon värejä tuolta löytyi, jonkun makuun ehkä liikaakin mut me viihdyttiin.
Väreistä saa voimaa :)

4 kommenttia:

 1. Ei oo yhtää liian värikäs kämppä! Vaan aivan ihana, harmi ku en kerenny koskaa tulla käymää :c
  Mutta heiii oon nii onnellinen ja innoissani teidän puolesta ku pääsette sinne reissuun!
  Kova ikävä kyllä tulee, ku nytki jo ikävä. Nyyh. Mutta nähellää joskus jossakin, rakkautta sinne teille <3 Miau.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva et tykkäsit! on kyl harmi ku et kerenny kyläilemään :(( sit joskus jossain kun meil seuraava koti on hetken aikaa ni tuut sit sinne! :)
   Mullaki on sua ikävä, tosi kökköö ku ei keretä näkemään ennen meidän lähtöä, mut onneks et silti katoa mun todellisuudesta ja elämästä mihinkään, samassa maailmas elellään ja kohta taas nähdään!<3
   Lämmittää sydäntä kuulla että oot innoissas ja onnellinen meidän puolesta, vietä säki ihana kevät Suomen maalla ja rakkautta kauheasti sinne Tampereellekkin<3 MAU!

   Poista
 2. Tuo kämppä oli kyllä aivan ihana! Tosi kodikkaan ja ennen kaikkee teidän näkönen :)

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)