Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

torstai 19. joulukuuta 2013

Polut kääntyy joka suuntaan
Tiistaina oli Teemun 20-vuotissynttärit ja samana päivänä sattuikin olemaan matkahuollon piparikampanja(eli siis leipomalla piparin johon kirjoittaa esim sokerikuorruttella lähtöpaikan ja määränpään voi matkustaa ilmaiseksi mihin päin Suomea tahansa!)
Joten mehän sitten maanantai-iltana leivottiin piparit ja matkustettiin niillä tiistaina Helsinkiin viettämään Teemun syntymäpäiviä :)!

Meillä oli ihan täydellisenhuikeamahtavaihana päivä!!
Olimme Helsingissä jo aamusta ja kerkesimme touhuta päivän aikana kaikenlaista hauskaa;
ensiksi menimme talvipuutarhalle katsomaan kaikkia niitä 200 upeaa eksoottista kasvia, se oli ihan mielettömän piristävä kokemus näin harmaaseen vuodenaikaan.
Siellä oli ihan tajuton määrä kaikkia upeita kasveja, nuo kaikki suuret kauniit puut ja pensaat lisäsivät kyllä suuresti matkakuumetta ja halua päästä näkemään tuollaisia kasveja luonnossa!
Otin siellä hullun määrän kuvia ja siksi tässäkin postauksessa suurin osa kuvista on siellä otettuja, jouduin jättämään vaikka mitä upeita kasveja poiskin tästä postauksesta vaikka tässäkin niitä on niin hurja määrä :--D

Kävimme hakemassa FAFA'S nimisestä ravintolasta Suomen parhaita falafeleja ja olivat kyllä maineensa veroisia!
Kiertelimme ympäriinsä Helsinkiä, paljon keskustan ulkopuolellakin, puhelimen navigaattoria apuna käyttäen ja nähtiinkin paljon paikkoja missä ei ole ennen tullut käytyä, mm kalliossa pyörittiin aikas paljon.
En edes muista milloin olisin viimeksi kävellyt yhden päivän aikana nuin paljon kuin tuolloin, varmaan ainakin 15 km edestä!
Kiertelimme kirpputoreja ja musiikkikauppoja joissa kuolailtiin kaikkia hullun siistejä soittimia.
Törmättiin puistossa hassuun harvahampaiseen vanhempaan herraan joka rumpukapuloilla rummutteli roskista ja katupylvästä oikein taidokkaasti!

Käytiin illalla vielä ennen lähtöä syömässä kalliossa kasvisravintolassa nimeltä Silvoplee ja se oli kyllä niin posiitivinen kokemus että huhhuh... en ole koskaan käynyt ravintolassa jossa olisi kiinnitettyä nuin paljon huomiota puhtaisiin luomutuotettuihin raaka-aineisiin, ruoan ravintorikkauteen ja terveellisyyteen ylipäänsä, ravintolasta ja smoothiebaarista löytyi paljon raakaruokaa, ja terveyspirtelöissä/smoothieissa oli käytetty ihan huikean hyviä raaka-aineita ja monenlaisia superfoodeja.
Heidän vihersmoothien juotuani olin ihan täynnä energiaa ja se oli niin ravitsevaa että vatsakin täyttyi, suosittelen EHDOTTOMASTI käymään jos Helsingissä vierailee!


Kokonaisuudessaan päivä oli iloa, rakkautta, naurua ja kaikkea mahdollista positiivisuutta täynnä, tuona päivänä kaikki vaan sujui juuri niinkuin kuuluikin,
 elikkä erinomaisen onnistuneet syntymäpäivät :)

Tässä tulee nyt ihan käsittämättömän suuri määrä kuvia, karsin vaikka mitä pois, mutta halusin vaan niin monta kivaa kuvaa sulloa tähän joten toivottavasti mielenkiintonne riittää koko postauksen katsomiseen!:D Tälläisiin ihanuusotuksiin törmättiin matkalla talvipuutarhalle!
Karppejakin puutarhalla uiskenteli!


 !!!!
 Jonkin rakennuksen katolla kattoikkunoista paljastui paljon päitä!:o


 Tässä Silvopleen herkkuja!
Huh, nyt on tullutkin sit reissailtua ympäriinsä Suomea, nyt rauhotutaan jouluksi Turkuun ja hetken aikaa muutenkin taidamme olla ihan paikoillaan :)
<3


3 kommenttia:

  1. tätä odotinkin :) siis näitä ihania kuvia , . . juonen jo päivästä tiesinkin :D

    VastaaPoista
  2. Ootte ihan ylisöpöjä♥ Tosi siistejä kasveja ja ihania kuvia, niitä ei oo koskaan liikaa! Rakkautta ja haleja sinne!

    VastaaPoista
  3. Oi kiitos, kiva kuulla ettei iso kuva määrä ole huono juttu!:) itse olet ylisöpö!<3 rakkautta sullekki muru superisti!! Harmitti ku sairastuin siellä Raahessa ku olisin halunnu nähdä sua viel ihan kahestaan ja jutskailla kunnolla kaikesta!

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)