Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

torstai 12. joulukuuta 2013

Päivän kauempana lapsuuttaHuhh, tiistai-iltana palasin melkein kahden viikon mittaiselta reissulta pohjois-suomesta, jonka aikana kerkesin nähdä hirvittävän määrän ihmisiä ja tehdä kaikenlaista hassunhauskaahupsuakivaa.
Puolessavälissä reissua ikävä kyllä sain inhottavan taudin jota äitini ja siskopuoleni sairasti sinä aikana kun heidän luonaan kyläilin ja tämän vuoksi puolet reissustani vietin sairasten ja monia monia rakkaita en kyennyt huonon kuntoni takia näkemään :(
 Tämä ei sentään ollut viimeinen vierailuni tuolla päin ja ensikerralla näen niitä ihania joita en nyt pystynyt näkemään!
Onneksi sain sairastaa veljeni ja hänen kihlattunsa luona ja se teki siitä huomattavasti hauskempaa, koko ajan oli superhyvää seuraa, jos ei Markus ja Marjo olleet paikalla niin silloin minua viihdytti ihana Einohauvva<3!
Raahen reissultakaan ei paljon kuvia jäänyt käteen, pitäisi kai petrata tän valokuvaamisen kanssa...
Ei sitä vaan reissussa ollessa, koko ajan ihmisten ympäröimänä
 ja kaikkea touhuten tule mieleen kaivaa kameraa esillä ja kuvata sitä hetkeä, koska elän sitä hetkeä muulla tavalla kuin linssin läpi.
Minulla ei oikeastaan olekkaan kuin ehkä kahden postauksen eestä kuvia jotka eivät paljon reissustani kerro mutta ainakin niitä muutamia hienoja hetkiä niistä välittyy.
Tässä olisi kuvia yhdeltä upealta lauantaipäivältä, jolloin sain ekan kerran tälle vuodelle nähdä lunta!
Lisäksi sain kunnolla viettää aikaa vanhan ystävän kanssa, jota en ollut ennen tätä Raahen reissua(jonne pääsimme siis tämän Henkan kyydillä) nähneet lähes kahteen vuoteen.
Kävimme seikkailemassa kirkontornissa ja sieltähän näimme pikkuisen Raahen kokonaisuudessaan :)
 

 Lisää kuvia myöhemmin tulee mm Alpuahoodeilta, nyt kello näyttää jo kahta yöllä.. joten se taitaa olla nukkumisen aika että jaksaa huomenna herätä uuteen upeaan päivään joka on vielä minun syntymäpäiväni, hihii!
PUSS!
<3


3 kommenttia:

 1. äitihän se täällä herkistelee ....

  VastaaPoista
 2. Rautaruukki on niin hcn näkönen ei helvetti! :DD KAmala teollisuuskaupunki, mut kauniita kuvia <3 En oo tienny et tonne kirkontorniin pääsee :o huippua <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä hyi YÖK, korostan kyl sanaa KAMALA!
   En tiiä kuin sinne normaalisti pääsee tai et on kai sinne jotai esittelyjä ja sellaisia... mä pääsen sinne millon vaan kun mun isä käy vetämässä sen kirkonkellon oikeeseen aikaan joka viikko ni meil on kotona avain tuonne :)

   Poista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)