Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

lauantai 14. joulukuuta 2013

Melkein kuulen hiljaisuuden
Tässä olisi vielä näitä vähäisiä kuvia mitä otin pohjoisenreissullani, sekä puhelimella että kameralla :)
 Alpuassa oli ihana Vilmaneitokainen joka oli kasvanut ihan hurjasti sitten viimenäkemän!
 


 Vilman muovailuvahoista tein tälläisen pingviiniotuksen :'D mestariteos suorastaan. Maalla kyllä sielu lepää huhhuh, siellä jokainen hetki päivästä on niin käsittämättömän kaunis, auringonnousut ja laskut, siellä ne näkee ihan eri tavalla kuin kaupungissa, täydessä loistossaan...
 Unohtamatta sitä upeana loistavaa tähtitaivasta!


Melkein kuulen hiljaisuuden
tunnen ihollani sen
 Ilona laittoi minulle ihanan ranskalaisen letin, voi kun tuon osaisi/pystyisi itse tekemään itselleen!

Suuren osan ajasta Raahessa vietin veljeni luona ja siellä oli tämä ihastuttava koiraherra Eino, joka oli korvaamaton seura minulle sairastaessani!
Einon aamupusut oli parhautta ja suurta rakkautta!<3
Reissu oli hyvässä ja huonossa kaikkea muuta kuin mitä siltä odotin, mutta siitäkin huolimatta ihana ja unohtumaton seikkailu kotiseuduilla.
Raahessa on mukava käydä rakkaita tapaamassa, mutta vieläkin mukavampaa on päästä sieltä pois, takaisin omaan kotiin rakkaani luo.

Kiitos kaikille ihanille murusille joita kerkesin reissun aikana nähdä ja te joiden tapaaminen jäi tällä kertaa väliin niin enskerralla nähdään sitten kunnolla ajan kanssa :)!<33 kommenttia:

  1. Se on muuten ihan totta, että Raahesta on aina hieman mukavampi tulla takaisin Turkuun kuin toisinpäin.. oon aina mennyt samalla junavuorolla Tampereelta Turkuun, ja se on aina se kaikkein miellyttävin osuus junamatkoista. Osasyy tietysti se, että juna on silloin aina lähes tyhjä ja hiljainen, ja saa vain olla ja rentoutua hetken ja sitten kohta onkin jo kotona täällä ihanassa Turussa :)

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia- sinusta - vilmasta - letistä... kaikesta :)

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)