Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

perjantai 5. syyskuuta 2014

Matkamies lauluja laulaa


Muutaman viikon Kroatiassa oleilumme jälkeen seuraamme liittyi Teemun veli Petteri ystävänsä Mikon kanssa.

Hetken aikaa hengailimme Splitissä(sinä aikana tuli yksi melkoisen hurja myrskykin nähtyä.. Petteri ja Mikko yöpyivät sinä yönä taivasalla, kun tuuli niin kovasti että palmut olivat poikittain, vettä tuli kuin saavista kaataen ja salamointi oli todella hurjaa, pojat sentään selvisivät ehjin nahoin ja kömpivät aamuyöstä meidän hostellihuoneeseen nukkumaan.
En ole moista myrskyä ennen nähnytkään, vaikkakin me Teemun kanssa olimme silloin sisätiloissa :-D
Piakkoin päätimme neljästään vuokrata auton ja lähteä roadtrippaileen ympäriinsä Kroatiaa ja suunnata kohti Bosniaa.
Muistan tuon päivän elävästi kun vuokrasimme auton, varmaankin siitä syystä että se oli pääsiäisen aikaa ja Splitin vanhassa kaupungissa markkinoilla myytiin joka paikassa ihan pienen pieniä tipuja ja pupuja laatikoissa.
Siitä mihin tarkoitukseen pienoiset ostettiin, en osaa sanoa, ei niistä ainakaan nuin pieninä vielä mahantäytteeksi ollut.
En voinut vastustaa nuita pörröisiä pienokaisia ja pakkohan niitä oli mennä katselemaan läheltä ja silittelemäänkin.<3( Harmi ettei silloin ollut kameraa matkassa :()   Huhhuh sitä vihreyttä ja vehreyttä.. ja elettiin vasta kevättä!!
Kroatia on kyl uskomaton paratiisi, etenkin kun lähtee seikkailemaan sinne isojen kaupunkien ulkopuolelle, oikeasti lähelle luontoa.

 Päädyimme vierailemaan ihanassa pienessä vuoristokylässä.


 Etsimme majapaikkaa ja siellä oli ihan tajuttoman ystävällistä väkeä, siellä oli jokin hostelli/hotelli /ravintola, joka ei tosin vielä tuolloin ollut virallisesti auennut.
Siellä oli tajuttoman hyvä palvelu ja hehän lykkäsivätkin eteemme hurjan määrän erilaisia omatekoisia juomiaan, joissa oli käytetty mm heidän omaa hunaajaansa(jos suinkin oikein muistan)
Ostimme sieltä muutamia luomuvoiteita ja jatkoimme matkaa, heidän huoneiden hinnat olivat hieman liian tyyriitä meidän budjetillemme.

 Löysimme joenvarresta satumaisen paikan, joka puolella oli metsää ja vuoristoa ympärillä, sinne päätimme leiriytyä.
 Nuotio pystyyn ja tuota penkkiä apuna käyttäen, pystytimme sateensuojan ja kömmimme makuupusseihin.
Voin kertoa että tuohon aikaan vuodesta ulkona nukkuminen ei ollut kovinkaan kivaa, ainakaan minun kaltaiselleni vilukissalle se oli hyytävän kylmää, ''nukuinkin'' osan yön autossa silti palellen :D
Seuraavassa postauksessa olemmekin varmaan jo Bosnia & Hertsegovinan  puolella!


You,ve got to rise your hands to the sky.
See the love, in your eyes.
You've got to make a move, you've got to make it through.

You've got to feel real of yourself.
Got make a move.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)