Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

tiistai 7. tammikuuta 2014

Vapaa oon kulkemaanSuurimman osan viimeviikostamme vietimme Teemun kanssa rentouttavaa ''hermolomaa'' Turun saaristossa Airistolla.
Miten vapauttavaa oli päästä pitkästä aikaa oikein kunnolla meren äärelle ja olla luonnon ympäröimänä monta päivää, ilman nettiä ja ilman puhelinta, ihan parhautta.
Meri on niin voimallinen elementti, huhhuh kuinka sen aaltoja voisi tuijotella vaikka monta monituista tuntia putkeen, se on niin lumoavaa, hypnotisoivaa, meditatiivista, transsiin vaivuttavaa!
Tuolla sai kunnolla levätä, olla ihan rauhassa itsensä ja rakkaansa kanssa, ilman mitään velvotteita tai kiirettä mihinkään.
 Nauttia täysin rinnoin olemisen riemusta, tanssia, laulaa, soittaa, piirtää, meditoida, joogata, lukea päräyttäviä kirjoja, pohtia syvällisiä, saunoa, tutustua tarotkortteihin, kuunnella hyviä levyjä, tuijottaa takassa loimuavaa tulta ; tuo toinen niin lumoava elementti, jota katsoessa unohtaa täysin ajantajun.
Voi millaisia hetkiä tuolla koimmekaan, tuon lomareissun aikana oivalsin niin suuria asioita itsessäni ja elämäntilanteessani, ihmissuhteissani, sain selviteltyä päätä turhista sekavista ajatuksistani.

Uudenvuodenaatto oli niin mahtava, koko päivä oli yhtä täydellisyyttä, etenkin se ilta, en muista milloin viimeksi olisin nauranut niin paljon, varmaan lapsena saanut samankaltaisia naurukohtauksia.
Ihmeteltiin ja kummasteltiin maailmaa, nähtiin upeaa rakettien väriloistoa, rauhoteltiin niistä säikähtänyttä pikkuista koiraa, saunottiin saman päivän aikana monesti, taiteiltiin tähtisadetikuilla, kirjoittelin ajatuksiani vihkoon, valettiin tinoja ja pohdittiin tinatyyppien syvempiä merkityksiä :D
 niin paljon kaikkea kerkesi tapahtua että tuottaa vaikeuksia edes muistella kaikkea!

Vuoden vaihtuessa lähdimme koiran kanssa ulos ja lähdimme kävelemään vähän  kauemmas kaikesta valosta ja melusta mitä mökkien luona oli, ei tarvinnut kävellä kauaakaan pimeää metsän ympäröimää tietä pitkin(jota valaisi niin uskomaton tähtitaivas ettei sellaista voi kaupungissa nähdäkkään) kun oikealle kaartui tie johonkin pimeyteen, meille molemmille tuli joku vastustamaton tarve lähteä kävelemään sitä tietä ja mihin päädyimmekään!
Saavuimme metsän ympäröimälle aukiolle, jonne ei ulottuneet mitkään valot eivätkä rakettien tai ihmisten huutojen äänet, oli ihan TÄYSI hiljaisuus, ainut mitä kuului oli humiseva tuuli.
Taivas oli niin käsittämättömän upea ettei siitä kauneudesta voinut kuin häkeltyä, ihan suoraan yläpuolella aukesi tuo mieletön tähtitaivas ja eteen katsoessa taivas oli keltainen ja se oli täynnä syvän tummanharmaita pilviä, jotka näyttivät ihan täysin pysähtyneiltä, se oli kuin suoraan jostain maalauksesta... en kykene edes sanoilla kertomaan kuinka huikea näky se oli!
Siellä oli tavallaan sellainen maailmanlopun kaltainen tunnelma :D
Ja ihan kaukana horisontissa puiden yläpuolella näkyi värikkäitä ilotulitteita, se näky oli ihan uskomaton, kokoajan tuolla kaukana ammuttiin ilmoille raketteja, me näimme ne mutta emme kuulleet pauketta laisinkaan.
Olimme siellä keskellä hiljaisuutta ja kauneutta, en ole koskaan kokenut yhtä pysäyttävää hetkeä.

Koko viikko oli täydellisyyttä, niin unohtumattomia hetkiä ja suurta rakkautta.

Tässä ois vähän kuvasaldoa sieltä :):

Mun vuoden 2014 henkiolento/opas tinatyyppi!<3

Kiitokset äiskälle, Ristolle ja Holiday clubille tuosta mahdollisuudesta!<3

Tuon viikon aikana kuuntelimme paljon Jarkko Martikaisen ''Usko'' levyä, kuinka loistavia biisejä siellä olikaan, niin mahtavia sanoituksia että niiden tarkoitusta vain upposi johonkin syvään tilaan pohtimaan.
Pakko laittaa yhdet parhaimmista sanoituksista tähän biisistä ''Tyhjän päällä''.
Jotain sellaista ajattelua elämästä minkä omaksui ja sisäisti täysin.


''Miksi mä pelkäisin Helvetin tulta tai isoa pahaa sutta,
kun täällä voin tehdä hyvää ja kiittää kauneuden kauneutta!

Miksi mä miettisin, minne mun sieluni joskus ehkä viedään?
Voin uskoa, luulla, ja viisaita kuulla, vaan kukaan ei sitä tiedä.

Kun kaikki täällä tyhjän päällä hetki tanssitaan,
tullaan olemattomasta, olemattomaan
me mennään.
Ota onni tyhjän päältä, vielä aikaa on.
Niin, vielä ehtii olla onneton
ja rakastaa
ja se on ihanaa.
Se on ihanaa.

On upea juttu jos on jokin Taivas, vaan taivas on niin etäällä.
Minua kiinnostaa, mitähän hyvää me voitaisiin tehdä täällä?''<3

1 kommentti:

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)