Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

maanantai 11. marraskuuta 2013

Rakkaus suureen elämäänHelouu kaikki ihanat olevaiset!

Me suunnattiin perjantaina Teemun kans kimppakyydillä etelä-savoon elikkä Mikkeliin Teemun veljen Tommin ja hänen tyttöystävänsä Annukan luo.
Vietettiin ihan tajuttoman ihana viikonloppu; otettiin rennosti, seikkailtiin Mikkelihoodeilla, ihmeteltiin kuinka paljon voi yhteen kaupunkiin mahtua hautausmaita, kastuttiin sateessa, musisoitiin, kummasteltiin väkkyrää puuta ja upeita vanhoja taloja, keskusteltiin paljon kaikesta maan ja taivaan väliltä, tutustuttiin toisiimme paremmin, tehtiin yhdessä hyviä ruokia, oli itkua ja oli naurua, ennen kaikkea tuli vietettyä taas yksi huikea viikonloppu joka oli täynnä positiivisuutta ja rakkautta.
Kuinka mahtavaa oli viettää viikonloppua niin samanhenkisten ihmisten kanssa ja kuinka rentouttavaa oli saada olla ihan oma itsensä juuri sellaisena kuin on ilman mitään paineita mistään.
Olisimme viihtyneet vielä paljon pidempäänkin heidän luonaan, mutta olen jo niin kiitollinen tuosta ajasta mitä yhdessä vietettiin ja olen tajuttoman onnellinen että saan tuntea tuollaisia ihmisiä.
Toivottavasti nähdään nuo ihanat peikkoset taas pian!<3
 Kuvien laatu ei todellakaan ole parhaimmasta päästä, mutta toivottavasti kiva tunnelma niistä silti välittyisi.


Sateen jälkeen hiekkatiellä kauneus hehkuu ja kumartaa syvään


3 kommenttia:

  1. Ääää ja väää ja yhyy! Tulipa hirmu ikävä kaikkia teitä ihania peikkoja. ♥ Onneksi tuutte kohta Teemun kanssa tänne, niin pääsen halailemaan teitä.

    VastaaPoista
  2. odotinkin jo tätä postausta:)

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)