Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Eikä kukaan voinut mua pysäyttääHuh, sitä ollaan jo marraskuussa, mul on vähän sellanen etiäinen et tästä tulee ihan mahtava marraskuu, paljon kaikkea kivaa tiedossa!:)

Tässä ois vähän kuvia eiliseltä, käytiin pitkällä ulkoilulenkillä ja mentiin yhden ihanan puun luo istuskelemaan ja soittelemaan, vaikka keli oli aika harmaa niin riemua riitti ja tässä tulisikin ihan kiitettävän paljon kuvasaldoa meidän rennolta lauantailta!


Tässä ois sitten kuvia meidän uudesta ruokarakkaudesta nimeltä ''socca'', kikhernejauhosta tehty leipä, joka on ihan tosi helppo valmistaa, superhyvää ja terveellistä, sopii lähes minkä kans vaan syötynä tai sellaisenaan, tästä on ties kuinka monta erilaista variaatiota, tää on täysin gluteeniton, eli VIHDOINKIN jokin leipä mitä mä voin syödä kun muuten en pysty viljoja ollenkaan käyttämään.
Me rakastuttiin ihan täysin tähän porkkanasoccaan joka on kyl niiii parasta ettei mitää järkeä, aletaaan todennäköisesti valmistamaan tätä joka päivä!
Voisin linkata teille blogin mistä ollaan resepti tähän ja moneen muuhun soccaan katsottu, sieltä löytyy kaikkia mahdollisia erilaisia versioita ihan raakakaakaosta valmistetusta soccasta lähtien, suosittelen ehdottomasti tutustumaan ja kokeilemaan!
Levitetiin pieni kerros aurajuustoa tuohon päälle ja avokadosiivuja, ihan täydellinen yhdistelmä!Ihania herkutteluhetkiä(jos päätätte tätä kokeilla, johon teitä kovasti painostan... :D) ja alkavaa viikkoa kaikille sinne ruudun toiselle puolelle!<3

Palava tuuli puita heiluttaa,
palava tuuli tien reunalla.
Äänesi kuulin ja mä tiesin sen;
olet polttava mua,
polttava mun sydämein.PS, aikomuksena ois tän viikon aikana saada otettua kuvia tästä meidän asunnosta heti kun vaan valoa riittää, en millääään malttaisi enää odottaa saavani julkaista kodistamme kuvia, koska tää on vaan niin mielettömän kaunis ja ihana koti, pienin mutta silti ehdottomasti lempparein koti mitä meillä on koskaan ollut!<31 kommentti:

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)