Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

perjantai 16. elokuuta 2013

Lennä lennä lennä



Viime viikonloppuakaan emme Turussa viettäneet vaan lähdimme ajelemaan kohti pohjois-savoa, Jyväskylän kautta Rautalammelle ja suuntana Lawatanssit!
Oli ihan huikea reissu, matka sinne oli hassunhauska ja seura hyvää, päämäärään saapuessamme siellä oli kaikki kivat tyypit telttoja kasaamassa ja päästiin Saran ja muiden ihanien Tamperelaisten kanssa samaan leiriin.
Monta uutta kivaa tuttavuutta, hullu määrä takkupäitä ja muutenkin samanhenkistä sakkia, mutaa ja vettä ja kylmät yöt, loistavaa musiikkia, missattuja keikkoja, mielettömiä uv-maalauksia ja valohässäköitä, pari hyvää levyä, hämäriä muistikuvia ja hassunhauskoja oloja.
Päällimmäisenä mieleen jäi kuitenkin rakkauden ja onnellisuudentunteet, joita sai kokea paljon hyvin lyhyessä ajassa.
 Kuinka puhdistava ja oloa suuresti helpottava voikaan yksi festarireissu olla.

Hieman harmittaa ettei tuollakaan reissulla tullut juuri ollenkaan kuvattua, en edes leiristämme saanut kuvaa otettua!
Tässä nyt kuitenkin jotain muutamia kuvia mitä tuli otettua, voi olla että myöhemmin tulee jotain lisää JOS tulee.
(Muutamat kuvat Saralta pöllittyjä)














Lennä lennä lennä, kuka sua estämään?





Kiitos kaikille ihanille jotka olitte jakamassa mahtavia hetkiä!!!<333

3 kommenttia:

  1. oho tuoltako mun takut näyttää takaa! :D pöllin sulta näitä kuvii, ja voisin käydä nyt samantie laittaa sulle spostii kaikkia kuvia mitä on pitäny lähetellääää :)

    VastaaPoista
  2. Oli ihanaat festarit! <3 Ja voi kuule Fanni sinä olet super ihana tyttö! Musta on ihan huippua että maailma järjesty tälleen että törmättiin vielä ja tutustuttiin. Teidän pitää käydä täällä ja mä haluun kyllä tulla käymään siellä turkuusessa :) Kuulin kerran huhuja että siellä on joku öö mantun grilli? Missä on maailman parasta valkosipulimajoa ja mää rakastan soosseja! ==)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli!<3 Maailma on niin hassunhauska ihana paikka jossa asiat menee aina sillä oikealla tavalla, vaikkei ihan aina siltä tuntuskaan! On ollut nii mahtavaa tutustua Saraan ja saada sen suloisen peikkotytön kautta tuollaisia huippuja tuttavuuksia kuten sinä! Ehdottomasti tullaan heti kun vaan massit antaa myöten :)! Sinäkin olet tänne tervetullut milloin vaan, ois tosi kivaa!
      Tuollaiseen grilliin en ole kyllä toistaiseksi törmännyt, netistä luin et sellanen tääl pitäis olla ja näköjään hyvinkin kehuttu paikka! Etsitään se sitten kun tänne tuppukylä Turkuun eksyt :)!

      Poista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)