Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

perjantai 16. elokuuta 2013

Kuka häissään oli päissään, aivan sama se




Aika laiskaa ollut tää mun blogin päivittäminen, kokoajan tapahtunu kauheesti kaikkea ja mun kuvaaminen on ollut ihan surkeeta, harmittaa ku ois ollu monta ihanaa hetkeä jotka ois halunnut ikuistaa ihan kamerankin muistiin asti!
Tärkeintä ehkä kuitenki se et on eläny kunnolla hetkessä ja nauttinu kaikesta niin täysil ettei oo edes muistanut ottaa sitä kameraa esille.
Elokuun alus minä, Teemu, Miia ja yks random kimppakyytiläinen lähdettiin suuntaamaan pohjoista kohden, kimppakyytiläinen nimeltään Essi jäi Vaasaan ja me jatkettiin matkaa kohti Raahea.
Oli hauska matka ja oli myös hauska reissu muutenkin, ihania vanhoja tuttuja ihmisiä ja ihania uusia tuttavuuksia, yhdet ihanat häät joissa oli paljon tanssia, naurua ja laulua. Oli kyl iha superviikonloppu tämäkin, huhhuh miten kivaa.
Näiden häiden ja Raahereissun jälkeen yleensäkkin on kerennyt jo tapahtua niin paljon et tosi vaikeaa edes muistella mitä kaikkea mukavaa tuon viikonlopun aikana kerkes tapahtua, mut en millää jaksaa keskittyä tähän kirjoittamiseen ja tää kirjoittaminen on kokoajan vaikeampaa muutenkin kun pidän niin monen viikon taukoja täs päivittämises mut täs nyt vähän sekalaisesti niitä vähäisiä kuvia mitä tuli tuona viikonloppuna otettua!






Automatkalla Teemu viihdytti meitä soittelemalla ja laulamalla ja unohdin mainita et tottahan toki meil oli pieni koiraherra Kingikin matkassa!



Kuka näkee sumussa juoksevan hahmon...



Kaunis hääpari<3
Kuvia ihanasta hääparista olisi lisääkin mutta koska en ole kysynyt lupaa niitä julkaista niin en viitsi laittaa sellaista kuvaa missä kasvot näkyvät.


ANTEEKSI mut mun oli PAKKO jakaa tämä kaunis sisaruskuva kaikkien kanssa, toivottavasti en saa Stinan ja Miian vihoja niskaani!
Pusuja ja haleja ihanille tyttöille lähetän niin ehkä saan anteeks<3
Konstakin katselee taustalle et mitähän tääl nyt taas tapahtuu...



Annukka ja Tommi <3


Juhlapaikan rannasta otettu kuva.

Sit pari kuvaa viel mun kotikodin pihasta, siel ihanasti kukoisti kukat, oli omenoita ja kirsikoita puissa ja takapihalta löyty viel vadelmapensaski!



Pakko viel tähän loppuun kertoa kuinka eräs hieman humalainen rouva loppuillasta hääjuhlassa tuli tanssimaan kanssani ja kysyi minulta että : ''Mistäs se sinä tupsahdit? röllimaastako?''
:--D 


Jotkut käyvät ulkokultaisuuttaan vaalimaan
Sääntökirjaan tartutaan kuin lapseen hukkuvaan
Kurttuotsien etiketin mukaan eletään
Ja jos se etiketti petti sitten itketään
Kuka häissään oli päissään, aivan sama se
Kunhan matka yhteinen ei meiltä kesken jää matkan varrelle


Ps, hyvin sekava postaus tuli jälleenkerran mutta mun ajatuksenjuoksu on tällä hetkellä niin sekavaa et mitään muuta ei voi odottaakkaan, sori vaan!



8 kommenttia:

  1. Jarkko Martikainen on ihana - sinun tekstit on ihania - olenko puolueellinen..en tiedä, voin olla - lukisin näitä ilman tätä sidettäkin:)

    VastaaPoista
  2. Hahah, vähä loistava tuo mun ja Stinan kuva. : D Saanko varastaa ton ja iskiä facebookkii?

    VastaaPoista
  3. ihana ku postasit. niin repesin tuolle röllimaastako-kommentille :D ja olisin toivonut sun hääjuhla-luukkia.. en nimittäin edes tiiä mitä sulla oli päällä! vai onko sellasia kuvia olemassakaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule niin määki oisin toivonu, mul oli iha tosi kivat vaatteet mut ei mul oo niinkö yhtään kuvaa itestäni niissä juhlakamppeissa tai oikeestaan yhtään missään kamppeissa... en tajua miks ei otettu sellasia kuvia ollenkaan :s

      Poista
  4. hei onneks suurin osa kantaa kahta jarkkaria mukanaan aina, maailma on niin paljon kauniimpi kun sita ei katso linssin lapi!

    Terv. eras, joka ei omia ajatuksiaan osaa noudattaa juuri koskaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi Unskia<3
      Luulen et näitä hääkuvia ja muistakin tapahtumista multa kuvaamatta jääneitä kuvia tulen jostain muualta saamaan joten ei hätää :)!

      Poista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)