Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

lauantai 1. joulukuuta 2012

Lunta ja uudet kakkulat!


Ensinnäkin, tänne on tullut tosi paljon lunta!
Ihanaa et joulukuun ekana päivänä näyttää tältä.
Mullahan tosiaan on jopa joulukalenteri, sellanen kuvalline partiolaisten joulukalenteri :--D valintatalossa niitä myi semmonen maailman sulosin pikkupoika, en millään voinut kieltäytyä ostamasta sitä kalenteria.
Eka luukku on siis aukastu!




Toiseksi, kävin tänään hakemassa optikolta mun uudet silmälasit!
Mulla on varmaan vuoden päivät ollu aikomus käydä optikolla, koska mun vanhat lasit on jo semmoset vääntyneet, linssit on ihan sumeat(päässyt niihin liian useasti kuuma höyry) + en tykkää niistä yhtään, eikä ne pysy yhtää päässä :D
Halusin kerranki hommata jotku sellaset silmälasit et ne ois kans mieluisat ja niitä tulis käytettyä muutenki ku vaan sillon kun katsoo jotain elokuvaa yms missä pitää nähdä vähä tarkemmin kauemmas.
Halusin muutenki vähän sellaset suuremmat ja ''näyttävämmät'' et niillä vois vähä saada uutta ilmettä ulkonäköön.

Aikasemmatki lasit hommasin specsaversiltä, joten aattelin nytkin käydä siellä kattomassa et millanen valikoima siel ois.
Sain täällä Turun spacsaversilla niin käsittämättömän hyvää palvelua, et olin ihan häkeltynyt ( ikävä kyllä nykyään hyvä asiakaspalvelu on enemmän poikkeus ku sääntö).
Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja avuliasta, huomas että ovat ihan oikealla alalla, osaavat hommansa ja ihan selkeästi myös tykkäävät työstään.
SITTEN siel viel on aina se tarjous et kahdet lasit yksien hinnalla, tästä olin ihan mielissään, pystyy sit vaihtelee vähän vaatetuksen mukaan silmälasejaki :p
NIIN ja vielä se, et kävin siellä tiistaina ja sanottiin et reilu viikko menee, mut lasit oli valmiit jo eilen, eli ei edes viikkoa mennyt valmistua!
Nyt sit kokeillaan näitä täs, et pitääkö vielä käydä säätelemässä, silmälaseistahan tietää vasta muutaman päivän kokeilun jälkee onko ne liian kireäl tai löysäl yms.. ja silmälasien säätely/vääntely tarpeen vaatiessa kuuluu myöskin hintaan!

Tässä nyt vähän kuvia sit näistä mun uusista silmälaseista!:




Nää ekat on tummemmat ja kantikkaammat kuin nuo toiset(nuis toisis on myös vähä enemmän ''kuviota''):




Menee varmaa vähä aikaa totutellessa ''uuteen ulkonäköön'', mut tykkään kyllä kovasti näistä molemmista.
Mitäs te tykkäätte :)?

9 kommenttia:

  1. Voi että, kummatki ihan älyn hienoja! Sopii sulle tosi hyvin ja just kivat ku on tollaset vähä isommat. Tulee vähä mieleen ne yhet jännän malliset lasit mitä kaikki piti yhes vaihees vaikkei ne ois ees tarvinu silmälaseja! Sullaki oli vissiin sellaset sillon :D Olipa hyvin selitetty...

    Mua harmittaa ku ei oo joulukalenteria tääl Oulus eikä oo ees rahaa ostaa :( En ees tajunnu et on jo joulukuu, mutta Raahessa sit oottaa joulukalenteri! :D

    VastaaPoista
  2. Voi kiitoksia!:)
    Hehe joo noi kyl vähä muistuttaa niitä :--D ne oli vaa vielä paksummat ne sangat niissä feikeis!

    Voi sua raukkaa, odottaako kotona sentää edes suklaakalenteri ;D?

    VastaaPoista
  3. hyvin olet osannut lasit valita:)t.äiti

    VastaaPoista
  4. sopii kyl hyvin nuo lasit :) munki pitäs hommata lasit ku en oo muutamaan vuoteen nähny kunnolla lukea esim. telkkarista tekstejä :D ja koko ajan se on vaan pahentunut, mutta ei oo vieläkää tullu hankittua laseja D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:)
      No se ei oo iso homma, kävelee vaa sinne optikkoliikkeeseen näöntarkastuksee :)

      Poista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)