Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

lauantai 20. joulukuuta 2014

Tää maailma on vihaan kyllästynytKroatiassa ollessamme huomasimme kuinka suurin osa budjetista menee majoitukseen ja jos jatkamme samanlaista elämistä, joka yö hostellissa, olisimme joutuneet hyvinkin pian lähtemään takaisin Suomeen.
Sain ystävältäni kuulla sivustosta nimeltä Workaway, jonka kautta voit päästä töihin mihin päin maailmaa tahansa, työstä ei makseta rahana, vaan saat majoituksen ja ruoan työtä vastaan.
Rekisteröidyin sivustolle ja aloin etsimään kiinnostavia kohteita.
Molemmat halusimme jo päästä pois kaupungista johonkin rauhalliseen ja seesteiseen paikkaan, jossa saisi hetken olla aloillaan.
Etsimme sopivia kohteita sekä Kroatiasta että Italiasta, Kroatiassa ei tosin ollut läheskään niin paljon vaihtoehtoja kuin Italiassa.
Väsäsin meillä hyvän profiilin ja esittelyviestin jonka lähetin kymmenille eri tyypeille.
Monta päivää vietin vain tietokoneella erinäisten paikkojen ettimiseen, kunnes lopulta odotus palkittiin ja perhe joka vaikutti kaikkein kiinnostavimmilta vastasi meille.
Italian Toscanassa kaupungissa nimeltä Lucca, asui kaksi pariskuntaa ja toisen pariskunnan pieni lapsi maaseudulla,(silti hyvin lähellä kaupunkia) kaikki yhdessä isossa talossa.
He tarvitsivat lapsenvahtia ja apua kasvimaan hoidossa ja halusivat meidät mahdollisimman pian luokseen avuksi.
Viestin saavuttua vastasin perheen isälle Matteolle ja hypättiin jo seuraavana päivänä yölaivaan Kroatiasta Italiaan.
Siitä alkoi meidän seikkailu Italiassa.

Ensin menimme Splitistä laivalla Italiaan satamakaupunkiin nimeltä Ancona.Anconasta menimme useammalla junalla päämäärämme Luccaan, en enää muista tarkalleen mikä reittimme oli, muistaakseni Anconasta menimme Bolognaan ja sieltä jatkoimme matkaa kohti Luccaa, mutta en kyllä muista tarkalleen jokaista pysäkkiä, vaihdoimme junaa niin monesti.
Tiivistettynä matkustimme yhden yön laivassa ja yhden päivän junalla jolloin olimme Italian Toscanassa.

Alla olevat kuvat ovat Anconasta.


 Laivasta otettu viimeinen puhelinkuva Kroatiasta!
Heihei Split!<3
Tästä alkaa sitten nämä Italian kertomukset, siitä ajasta kyllä riittää kuvia ja kerrottavaa vielä pitkäksi aikaa!

Mulla ei tosiaan oo nyt minkäänlaisia kuvia otettuna viime päivistä , täs nyt nii kauheasti tapahtuu kaikkee kokoaja, suurimman osan ajasta oon istunut bussissa ja säntäillyt joka suuntaan!
Kohta on joulu ja uusvuos ja muutto ja kaikki ni en osaa yhtään sanoa millon tänne taas palaan, ehkä joulun jälkeen, ehkä vasta ensvuoden puolella, mutta  joka tapauksessa ihanaa joulun aikaa ja viimeisiä viikkoja vielä tätä vuotta teille kaikille!
Nauttikaa lomasta(te joilla sellainen on) ja rentoutukaa, viettäkää aikaa tärkeiden ihmisten kans ja ennen kaikkea rakastakaa suuresti!<3

PS: TÄÄL ON IHA HULLUNA LUNTA!
PAKKO PÄÄSTÄ PULKKAMÄKEEN!


Täs yks suosikkibiisi tällä hetkellä.Mitä elämä tuo,
se tulkoon minun luo.
Virheen mahdollisuus ihmisyydelle sisällön suo.
Me ollaan samaa tuhkaa,
samaa kevyttä ilmaa.
Joten rauha nyt,
tää maailma on vihaan kyllästynyt.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)