Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

tiistai 4. helmikuuta 2014

Reiki - luonnollisen paranemisen menetelmä


Hei!


Mä olin viimeviikolla ke-pe Helsingissä, mulla oli ihan mielettömän upea reissu, josta sain niin paljon koko loppuelämäkseni mukaan etten voisi kiitollisempi olla siitä että sinne päätin lähteä.
Niistä upeista ihmisistä joihin sain tutustua ja joiden kanssa sain jakaa sellaisia pysäyttäviä hetkiä mitä en tule koskaan unohtamaan.
Kävin siis Reikin(=energiahoito) ykköskurssin Helsingissä Sari McGlinnin vetämänä(http://www.harmoniahuone.com
ja se oli paras päätös mitä olen tähän astisessa elämässäni tehnyt.
Heittomerkeissä olevat tekstit ovat otteita joko kirjasta: ''Reiki - parantava energia'' tai vihkosesta jossa Sari kertoo tietoa ja omaa näkemystään reikistä.


Mä tutustuin reikiin ensimmäisen kerran pari vuotta sitten kun veljeni kertoi minulle siitä, tuosta ihmeellisestä energiasta joka virtaa meissä kaikissa ja kaikessa meitä ympäröimässä;

''Reiki vahvistaa meitä sekä fyysisesti että psyykkisesti.
Reiki laajentaa tietoisuuttamme ja syventää sisäistä  ymmärrystämme ja näkemystämme.
Se kehittää luovuutta ja älyllistä ajattelua.
Reiki on tämän vuoksi tehokas tekniikka, jonka avulla ihminen voi kehittyä ja kasvaa henkisesti.
Reikin säännöllinen käyttö auttaa asennoituman elämään terveesti, lisää stressinsietokykyä,edistää psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia, antaa energiaa sekä vähentää unentarvetta.
Yksi tehokkaimpia tapoja hyvinvoinnin ja sisäisen tasapainon edistämiseksi.''
Tuolloin veljeni oli menossa kurssille jossa tämä energia aktivoidaan;
(''aktivointi, vihkimys, viritys, energiansiirto ovat kuvaavia sanoja tapahtumalle jossa reikimaster eli reikin opettaja siirtää tiedot ja taidot oppilaalleen.
Reikiopettaja suorittaa tietyn rituaalin ja siirtää symbolit ja mantrat oppilaan energiakehoon. Näin välitetään oppilaalle kyky antaa reikiä itselleen ja muille.
Opettaja yhdistää oppilaansa kaikkialliseen elämänenergiaan ja kykyyn toimia tämän voiman kanavana.
Tapahtumassa laajennetaan ja puhdistetaan jo olemassa olevia energiaratoja niin, että elämänenergia pääsee vapaasti virtaamaan.'')

mutta ennen sitä kun veljeni voisi minua hoitaa hän halusi viedä minut Loimaalle tapaamaan miestä joka on tehnyt reikihoitoja yli 20 vuoden ajan.
Koen että tuo tapaaminen ja se minulle tehty reikihoito muutti koko elämäni suunnan, sinne mennessä voin fyysisesti ja henkisesti todella huonosti, olin masentunut ja uupunut siihen pahaan oloon, en tiennyt mitä on onni tai miltä se voisi enää edes tuntua.
En ollut moneen vuoteen tuntenut sellaista rakkautta ja onnea kuin tuon reikihoidon jälkeen tunsin, illalla itkin ja sanoin veljelleni: '' Nyt tiedän että on mahdollista olla onnellinen, muistan taas miltä se tuntuu.''
Tiesin että tuota oloa minun oli tavoiteltava.
Silloin kiinnostuin Reikistä, sain hoitoja veljeltäni, sain kaukohoitoja monilta reikiä kauan harjoittaneilta ja aina ne ovat helpottaneet oloani joko fyysisellä tai psyykkisellä puolella, yleensä molemmilla.
Moni joka ei asiasta mitään tiedä kutsuu tätä kuten muitakin ''vaihtoehtoishoitoja?'' hölynpölyksi, mikä on hyvin hämmentävää, koska tämä hoitotapa; käsillä hoitaminen on yhtä vanha kuin ihmiskunta.
Niinhän se on kaikkien vanhojen hoitotapojen kohdalla, silloin kun länsimaisesta lääketieteestä tuli se ''tehokkain'' ja normaalein juttu miten ''parantaa...'' ihmisiä, unohdettiin kaikki vanha tieto ja taito, miten ihmisiä hoidettiin ja parannettiin tuhansien vuosien ajan?
Shamaanit ja heidän eri keinot hoitaa ihmisiä, yrtit, kaikesta tuli yhtäkkiä hölynpölyä.
Yleensäkkin jokaisen asian kohdalla josta ei ole tietämystä ja joka kuulostaa uudelta ja erilaiselta, helpointa vain on jyrkästi kieltää tämän asian olemassaolo, sen sijaan että siitä ottaisi selvää.
Se on tietämättömyyttä ja tyhmyyttä.''Reiki on rakkauden energiaa, jota ihminen kanavoi käsiensä kautta  hoidettavaan. Tämä energian virtaus aktivoituu kosketuksesta.
Reikikurssilla tehtävä viritys eli kanavan voimistaminen aktivoi universaalin rakkauden elämänenergian kulkemaan tietoisemmin ja voimakkaammin kauttasi.
Reiki virtaa päälaen kautta sydänkeskukseen jakaantuen siellä molempiin käsiin ja jalkoihin.
Näin reiki liittyy sydämen energioihin ja jotkut sanovatkin sitä universaaliksi rakkaudeksi.
Se virtaa käsien kämmenistä ja ulkosyrjistä jatkuen sormiin ja jaloissa jalkapohjista.
Ihmisen koko keho ja aura säteilevät reikin hoitavaa energiaa kaikkialle ympäristöön.
Reiki virtaa, olimme siitä tietoisia tai emme, mutta kun annamme luvan tai olemme tietoisesti kanavoimassa sitä, sen virtaus voimistuu.
Reiki on rakkauden energiaa, joka tulee suoraan samasta paikasta mistä meidän sielumme ja henkemme tulee, ykseyden alkulähteeltä.
Reikin kautta olemme tässä rakkauden värähtelyssä puhtaammin ja voimakkaammin kuin osaamme olla siinä oman henkemme kautta.
Näin reikiä käyttämällä voimistamme eheyttämme rakkauteemme, jota me kaikki olemme.
Se eheyttää, hoitaa ja kasvattaa rakkauttamme.''


Reiki vaikuttaa hoidettavaan uskoi hän siihen tai ei, myös eläimiin, kasveihin, asioihin tai tajuttomana oleviin.

''Reiki hakeutuu aina siihen kohtaan, mikä on ihmisen omassa tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä.
Jos hän on rauhaton, tuo reiki rauhallisuutta, jos hän on väsynyt, tuo reiki pirteyttä ja energiaa - reiki antaa sitä mitä kukin tarvitsee.
Reikiä ei voi antaa liikaa tai liian vähän. Vastaanottaja(hoidon saaja) päättää paljonko hän on valmis vastaanottamaan reikienergiaa ja hoitaja on kanavana tälle reikienergialle jota hoidettava vastaanottaa.
Reiki on yli valonnopeudella värähtelevää energiaa, tasapainoista ja harmonista.
Se puhdistaa, täydentää ja  tasapainottaa energiajärjestelmämme niin että siitä tulee kokonainen.
Kaikki kehot, chakrat ja meridiaanit, elimet, rauhaset ja imunesteet, alitajunta, tunnetaso ja mielentaso hyödyntävät reikiä parhaaksi katsomallaan tavalla.''

Tässä tulee todella paljon sit tätä tietoo ja tekstii, vaik jätän tähän paljon myös kertomattakin, mut haluan mahdollisimman kattavasti kertoa tästä ja tärkeimpiä asioita tuoda ilmi, koska tosi suuri osa ihmisistä ei ole tietoisia kyseisestä hoitomenetelmästä.
Uskon että se ketä kiinnostaa tämä asia jaksaa myös lukea kaikki nämä tekstit.

Reiki ei itsessään paranna, vaan se nopeuttaa ja tehostaa kehon ja mielen luonnollista paranemisprosessia.

''Monissa euroopan maissa reiki on osa terveydenhuoltojärjestelmää.''
Esimerkiksi Englannissa sairaaloihin saa mennä tekemään potilaalle reikihoitoja, joissain paikoissa sitä myös tarjotaan sairaalan puolesta.

''Reikissä sydän yhdistää energian, reikissä on rakkaus läsnä.
Reikissä ei ole ego läsnä joten siinä ei ole ihmisen mielen luomia sääntöjä.''

Mun päivät alkaa nykyisin sillä että herättyäni 1-2 h ajan hoidan itseäni käsilläni, käyn koko kehoni läpi ja joka aamu oloni on ollut noustessa huomattavasti monella tapaa paljon parempi kuin mitä se olisi ollut ilman reikihoitoa.
Pitkin päivää myöskin itseäni hellin tällä upealla rakkauden energialla.
Itseni lisäksi olen tehnyt hoidon serkulleni, avopuolisolleni ja ihmisille jotka olivat kanssani samalla kurssilla, onneksi on paljon lähipiirissä innokkaita ja avoimia ihmisiä jotka haluavat päästä kokemaan tämän energian voiman, minä ja te kaikki muutkin pääsette siitä samalla nauttimaan.
Se on ihan mieletön tunne saada kokea se rauha, rakkaus, ykseys, se kun kaikkea paskaa jauhava mieli on täysin hiljaa, olo on tyyni ja levollinen, kaikin puolin hyvä ja tasapainoinen, huomata kuinka kaikki huolet ovat turhaa, illuusiota, sinun oman mielesi kehittämiä turhia murheita, joiden tarkoituksena on vain pitää sinut erillisyydessä ja kärsimyksessä.
Ei tarvitse kuin vaan päästää irti ja antaa rakkauden virran kuljettaa, et voi eksyä.
Tästä aiheesta löytyy paljon netistä tietoa ja samoten ihan mielettömän hyviä kirjoja kaikille kiinnostuneille!:)


<33
Kiitän.

9 kommenttia:

 1. Hei rohkea tyttöni <3 On hienoa löytää omaa polkuaan ja mennä sitä kohden. Tässä maailmassa on niin paljon asioita - laidasta laitaan, että on hyvä erottaa hyvä ja jättää huono. Eiköhän tämä ole se hyvä:)

  VastaaPoista
 2. wou, herätti mun mielenkiinnon kyllä ihan täysillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tutustumaan, kirjastoon vaan kirjallisuutta etsimään ja netti auki!:) Oulussakin paljon näitä kursseja pidetään!

   Poista
 3. Vau vau, hei sit kun tuut Raaheen ja pidetään se tyttöjen ilta, niin kerro mulle enemmän tästä! Ja näytä ja tee ja kaikkea! Rakkautta sinne kultaseni ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! mulla kuule riittää asiaa tästä jauhaa vaik moneks tunniksi :--D ja voin tehdä sulle reikihoidon jos haluat!<3
   Rakkautta sinnekkin!<3

   Poista
  2. Joo, reikihoito ois ihan mahtava juttu! : )))

   Poista
 4. Enpä ookkaan ennen tarkemmin tähän tutustunu, olipa kiva saada lukea tämmönen kompakti tietopaketti! Ja toivottavasti oot innokas tekemään mulle reikihoidon, olis mahtavaa kokeilla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli jakaa tällane teksti, koska näköjään niin monelle tää oli uutta tietoa ja ihmiset ovat niin kiinnostuneita, mikä kyllä lämmittää omaa mieltä kovasti!:) ja totta kai ehdottomasti teen sulle hoidon, haluan jakaa tätä puhdistavaa hyvää oloa kaikille halukkaille!<3

   Poista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)