Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Jokainen aamu armossasi saavu



Joitakin viikkoja takaperin vietettiin ihan mahtava viikonloppu, oikeastaan jokaisena päivänä olimme jossain luonnon äärellä ja saatiin kokea mielettömiä hetkiä ja onnellisuudentunteita.
Kyseisenä viikonloppuna lähdimme lauantai-iltana Teemun, Petterin ja Jussin kanssa etsimään jotain kivaa paikkaa missä voisi mahdollisesti onkia, soitella kitaraa ja djembeä, heitellä tulikeppejä ja istua leirinuotin äärellä helteisen kesäpäivän jälkeen.

Lähdettiin ajamaan vaan autolla johonkin suuntaan, ilman mitään suunnitelmaa mihin päin ollaan menossa, jossain vaiheessa oltiin Airistolla ja sit lähdettiinki sieltä Paraisiin päin ja loppujen lopuks mulla ei oo mitään hajua missä oikein oltiin mut löydettiin ihan mielettömän kaunis paikka.
Siellä oli merta, metsää, kalliota, saaristoja... ne maisemat, tuoksut, äänet, siellä oli kaikkea sellaista mistä oli jokaiselle aistille ruokaa.
Nyt tuleeki sit iha hullu kuvavyöry!:






Fiksu muksu.. jotku kuvat on tosi rakeisia sen takii et tuohon hämärimpään aikaan oli hullun vaikee saada tarkkoja kuvia!







Vietettiin tuolla koko yö ja näissä kuvissa alkaakin aamu valjeta...









Tuommonen otus löydettiin ja sammakokin nähtiin!

En osaa edes sanoin kuvailla sitä tunnetta kuinka suurta onnea koin tuolla luonnossa koko yön viettäen ja nähden auringonnousun ihan mahtavien tyyppien kanssa, kotona oltiin vasta seitsemän aikaan aamulla kun aurinko jo kovasti paistoi kirkkaalta taivaalta.


Ilo on jotain kun se on jaettua.


Tähän loppuun pakko laittaa sellanen video et jos teitä ei ala hymyilyttämään/naurattamaan ja tää ei paranna teidän päivää nii ei sitten mikään!=)

Oikeesti kuunnelkaa, tuo jäbä on ihan mieletön, niin elämäniloinen!




Muistakaa rakastaa<3



5 kommenttia:

  1. Olipas kyllä kivannäkönen mesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyl ihan mielettömän kaunis paikka =)! tuli taas sellane olo vaa et ei vitsit miten mahtava paikka tää maailma on!

      Poista
  2. ihana fanni :) voi että ku oisin halunnu tulla turussaki käymää moikkaan sua tän mun seikkailureissun aikana, mut oon jotenki jumahtanu tänne tampereelle.. :D mut seuraavalla reissulla sit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Sara =)! voi eeii höhhh :(( tuu joskus pian tänne päin taas!<3

      Poista
  3. Mahtavan kuulonen reissu kyllä! : )

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)