Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

torstai 2. toukokuuta 2013

Rullaten rauhoittuu rauhaton mieli


Käytiin eilen Teemun kans ruissalossa, lainattiin Teemun veljen tyttöystävän lonkkaria(longboard) ja lähettii vähä kokeilemaan rullaillua sillä!
Teemu on ennenki rullaillu tollasella ja skeittaillu myöskin aiemmin mut mä en oo koskaan lonkkaria kokeillut ja oon ihan hullun kauan halunnu päästä kokeilemaan koska oon jo tosi kauan halunnut itselleni sellasta, sil ois nii lepposta kulkea paikasta toiseen.
Eka tuntu et apua en osaa enkä uskalla mut sit ku vaa yritti uudestaa ja uudestaa nii tosi nopeeta se rupes sujumaa ja oli iha sairaan hauskaa!
On kyl viel etenki ohjaukses opettelemista mut seki meni kokoaja vaa paremmin et sit ku oman laudan hommaa nii uskon et viikos jo oppii ton homman aika hyvin.
Tässä siis vähän eilistä kuvasaldoa:







Näyttää tuos ylemmäs kuvas aivan niinku ois vähintäänki vauva mahassa tai muuten vaan kymmenen kiloa lisää tuossa vatsan kohdalla ku tuo takki menee jotenki typerästi :--D












Tä on vapaa kyyti,
tä on vapaa tyyli.
Olo on niin vahva,
väkevä ja villi.



3 kommenttia:

  1. ihania kuvia---katsoimme ,että onpa Kingikin muuttunut...mutta se olikin joku lintu:Dt.äiti ja Risto

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään itekki näiden kuvien tunnelmasta!:)
      Haha varishan se siinä, äkäsen näkönen varis.

      Poista
  2. no niin oli:) siis äkäisen näköinen...täällä on kurkipariskunta jo lennellyt talon ympärillä-on ajan kysymys milloin astelevat tuossa naapuripellolla...niin ja naakkoja on ollut myös.t.äiti

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)